Site-ul fara javascript
Despre Best Pack

Best Pack este o companie de inchirieri masini Bucuresti, ce isi desfasoara activitate in municipiul Bucuresti, dar si pe raza judetului Ilfov. Avem experienta de mai bine de cinci ani in domeniul de rent a car si reusim sa depasim fiecare obstacol. Echipa noastra de agenti va sta la dispozitie 24h din 24h, indiferent daca doriti sa adresati doar intrebari despre preturi, conditii de inchiriere sau doriti puri si simplu sa inchiriati imediat o masina. Puteti sa inchiriati acum masini la preturi promotionale. Avem oferte de pret pentru zilele de weekend. Site-ul nostru va avea incontinuu oferte de acest gen.

Fiecare client va pleca multumit de la compania noastra de inchirieri auto bucuresti. Mergem pe principiul ca persoana care apeleaza la serviciile noastre, va trebui sa ramana prietenul nostru. Noi vom face posibil sa indeplinim fiecare sarcina in parte. Evoluam in fiecare zi ce trece si vrem sa depasim fiecare obstacol. Suntem o firma de rent a car bucuresti ce ofera posibilitatea de customer suport. Acest lucru inseamna ca indiferent daca veti inchiria un autovehicul de la noi, sau doar doriti sa aflati informatii despre domeniul nostru de activitate, ne puteti contacta la numarul de telefon, sau puteti vizualiza informatiile de pe blogul site-ului nostru.

Rezervarea la noi se realizeaza in doar trei pasi. Este destul de simplu si usor de folosit. Se alege data, locatia si ora pentru primul pas, iar imediat dupa se alege masina, iar apoi va trebui sa completati cu datele dumneavoastra personale, pentru a va inregistra in baza noastra de date. In cel mai scurt timp veti putea primi un e-mail, cu toate datele ce tin de rezervare. Este destul de simplu si usor de utilizat sistemul nostru si face ca rezervarea unei masini sa se realizeze fara batai de cap. In doar un minut aveti deja realizata rezervarea.

Oferim acum servicii de transfer de la hotel pana la aeroport si invers, prin sistemul de rent a car otopeni. Daca inchiriati o masina pe o perioada mai mare de 3 zile , compania noastra de inchirieri auto bucuresti va oferi serviciul de transfer gratuit. Acum puteti inchiria de la noi masini fara garantie. Sistemul este destul de simplu. In locul garantiei va trebui sa platiti o asigurare zilnica. Aceasta este o suma fixa ce se plateste pe ziua de inchiriere. Ea inlocuieste garantia, iar daca veti merge pe sistemul de asigurare zilnica, nu va trebui sa achitati o alta suma in plus.